Avio karta Dizeldorf Beograd i pas na letu

Koja je cena avio karte Dizeldorf Beograd za polazak 15.12. i povratak 14.01. i da li mogu da vodim psa?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena avio karte Dizeldorf Beograd za polazak 15.12. i povratak 14.01. iznosi 223€ kompanijom Air Serbia. U cenu su uključene sve takse i ručni prtljag do 8 kg. Doplata za veliki kofer do 23 kg iznosi 53€ za oba pravca. Pre svega moramo da napravimo rezervaciju za Vas, a nakon toga podnosimo zahtev za psa. Dostavite nam putem e mail-a info@aerogaga.com tačne dimenzije transportera i ukupnu težinu sa psom. Podnosimo zahtev i ukoliko odobre obavestićemo Vas da možete da kupite karte.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Dizeldorf Beograd 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Prevoz kućnih ljubimaca avionom

Za sve avio kompanije važi pravilo da već prilikom rezervacije i kupovine karte putnik mora da naglasi da će sa njim putovati i kućni ljubimac. Ovo je obavezno jer je broj kućnih ljubimaca na letovima ograničen. Na Air Serbia letovima dozvoljeno je da povedete ljubimca koji nije teži od 8kg zajedno sa korpom ili kavezom.

Pošaljite nam obavezno upit na mail info@aerogaga.com, navedite dimenzije transportera i težinu zajedno sa ljubimcem. 

Za više informacija kliknite na Prevoz kućnih ljubimaca

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA