Avio karta iz Beograda do Čikaga i iz Čikaga do Beograda

Potrebne su mi tri povratne avio karte po najpovoljnijim cenama. 1. odrasla osoba putuje iz Beograda do Čikaga, odlazak je krajem maja, a povratak sredina juna. 2.dete od 4 godine putuje od Čikaga do Beograda, odlazak sredina juna, a povratak sredina septembra (iz Čikaga dolazi sa osobom iz tacke 1., a iz Beograda se vraća sa osobom iz tacke 3.). 3. odrasla osoba putuje na destinaciji Beograd Čikago, odlazak sredina septembra, a povratak sredinom oktobra. Nadam se da sam bila jasna. Hvala.

ODGOVOR

Najbolja opcija kako bi smo povezali sva tri leta je:

 - Za prvog putnika cena avio karte iznosi 68.507 dinara (557 eura). Let je sa kratkim pauzama, u dolasku u Amsterdamu 3:30h, a u povratku u Rimu 1:55h. To je kombinacija Air Serbia-e i KLM-a.

 - Za drugog putnika cena avio karte iznosi 186.111 dinara (1514 eura). U dolasku je let sa pauzom od 1:55h, a u povratku je pauza sat vremena. Takođe je kombinacija Air Serbia-e i KLM-a.

 - Kako bi smo povezali sva tri leta, cena trećeg iznosi 69.498 dinara (565 eura). U povratku je pauza 2:55h u Amsterdamu. Avio kompanije su Air Serbia i Delta Airlines.

Maloletnici do 12 godina putuju u inostranstvo isključivo sa pratiocem, koji ima ovlašćenje ili saglasnost roditelja, overenu u opštini ili sudu, ako roditelji ne putuju sa njima.

Sve ponude možete pogledati na linku Beograd Čikago i Let od Čikaga do Beograda

Plaćanje možete izvršiti na 3 načina:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Neophodno je da se pre rezervacije registrujete

- Nalogom za prenos preko preduzeca ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do Čikaga.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA