Avio karte za Čikago jednosmerne

Poštovani/Poštovana,
Planiram uskoro da putujem za Čikago. Zanima me koje sve (povoljne) ponude imate za letove iz Beograda za Čikago u periodu između 10-og i 13-og avgusta. Odgovaraju i jednosmerne i povratne karte u zavisnosti od toga šta je isplatljivije. Povratak bi bio u neko vreme u maju sledeće godine pošto idem tamo da studiram.
Unapred Vam hvala na pomoći.

ODGOVOR

Cena avio karte u jednom smeru Beograd Čikago je 113.337 dinara preko Lufthansa aviokompanije i ista je za sve dane koje ste naveli od 10.08. do 13.08. tako da vam preporučujem povratnu avio kartu za 15.05. po ceni 96.758 dinara preko United Airlines avio kompanije
 
Da pogledate cene za druge datume putovanja ili online rezervišete ovaj let kliknite na link Karte za Čikago
 
 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA