Aviokarte za Čikago

Interesuje me da li imaju avionske karte za Čikago za datum 11.01.2012., let je preko Amsterdama, broj leta iz Beograda do Amsterdama je KL2823, a iz Amsterdama do Čikaga broj leta je KL0611. Ako ima slobodnih mesta ja bi hteo da kupim kartu. Hvala

ODGOVOR

Aviokarte za Čikago

Za let u jednom smeru od Beograda do Čikaga uopšte nema mesta za putovanje 11.01.2012. sa avio kompanijom KLM preko Amsterdama.

Trenutno najjeftinija avio karta u jednom smeru koju sam vam pronašla je za putovanje sa kompanijom LOT, preko Varšave. Cena karte u jednom smeru iznosi 77.184 dinara sa svim uračunatim taksama i preko ovog iznosa nema dodatnih troškova.

Polazak iz Beograda je 11.01.2012. u 13.45h, a u Varšavu slećete u 15.20h. Tamo imate pauzu 1h i 10min i ponovo polećete u 16.30h, a u Čikago slećete u 19.45h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Let iz Beograda za Čikago. Izaberite let i na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu, a plaćanje je potrebno da izvršite u roku od 12 sati, jer rezervacija u većini slučajeva toliko važi.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Kupovina avionske karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA