Avionske karte do Čikaga, hoteli

Interesuje me cena povatne karte Beograd Čikago. Putovala bih sa ćerkama od 9 i 12 godina u periodu od 20.06.2012. do 20.08.2012. god.
Pozdrav

ODGOVOR

Avionske karte do Čikaga

Za putovanje u Čikago, za polazak iz Beograda 20.06.2012. i povratak iz Amerike 20.08.2012. najpovoljnija cena za 3 povratne avionske karte koju sam vam pronašla iznosi 254.443 dinara. Ovo je ukupna cena sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Let u odlasku obavljaju avio kompanije Jat Airways i KLM, a u povratku samo KLM sa jednim međusletanjem u Amsterdamu.
Polazak iz Beograda je 20.06.2012. u 8.20h, a u Čikago stižete u 14.10h.
Povratak iz Čikaga je 20.08.2012. u 16.10h, a nakon međusletanja u Amsterdamu, u Beogradu ste 21.08.2012. u 14.10h.

Da pogledate ovu ponudu, kao i sve ostale letove preko drugih avio prevoznika, a za isti period putovanja, kliknite na link Let Beograd Čikago. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete da rezervišete karte.

Za savet pri rezervaciji pozovite nas radnim danima u periodu od 9h do 20h na neki od brojeva:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Cene karata za druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avio karte za Čikago.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Čikago preporučujem vam da uplatite i putno osiguranje za vas i decu. Možete ga naručiti online, a potrebno je samo da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.
Po prijemu uplate, poslaćemo vam polise zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Plaćanje rezervisanih aviokarata i osiguranja

Rezervisane aviokarte i putno osiguranje možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate uplatu.

Ako je plaćanje iz Srbije tokom radne nedelje:

Za plaćanje vikendom iz Srbije ili iz inostranstva jedina raspoloživa opcija je online, Master ili Visa karticom.

Rezervacija hotela u Čikagu preko interneta

Ako vam je za boravak u Čikagu potreban hotelski smeštaj, kliknite na link Hoteli - online rezervacije i proverite raspoloživost hotela i cene.

Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu raspoloživih hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni broj dana.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA