Beograd Cikago ekonomska klasa

Molim vas ako mi možete javiti koliko košta povratna avio karta iz Beograda do Čikaga za jednu osobu u ekomomskoj klasi. Period putovanja je od 10 maja do 10 jula ove godine. Da li se u slučaju potrebe može mjenjati datum povratka?
Hvala puno.
Pozdrav

ODGOVOR

Cena povratne avio karte na relaciji Beograd Cikago iznosi 90.905 dinara. Uracunate su sve takse i nemate dodatna placanja.
Ovo je let KLM avio kompanije - ekonomska klasa sa jednim medjusletanjem u Amsterdamu.

Promena datuma leta zavisi od klase na kojoj kupite kartu. Prilikom rezervacije karte na 2. koraku klikom na ikonicu sa slovom I ispod reda letanja se nalaze restrikcije za kartu tj. u delu Penali za promenu/Otkazivanje pise da li su dozvoljene promene na karti ili ne

Da pogledate cene preko drugih avio kompanija i odaberete let koji vam najvise odgovara kliknite na Beograd Cikago

Cene avio karata za neke druge datume putovanja proverite na linku Jeftine avio karte do Cikaga

Uputstvo za kupovinu avio karata

Instrukcije za online rezervacije avionskih karata pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio karte možete rezervisati radnim danima (od ponedeljka do petka) u periodu od 09h do 20h pozivom na broj 0800.085.085 sa teritorije Srbije, odnosno na +381.62.280.029 sa mobilnog telefona ili van granica Srbije.

Rezervisane avio karte možete platiti na jedan od 5 načina:

Uniqa putno osiguranje

Za bezbedno i sigurno putovanje u Cikago poželjno je da imate uplaćeno i putno zdravstveno osiguranje.

Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hotelski smestaj u Cikagu

Na linku Hoteli u Cikagu pogledajte raspoložive hotele i cene tokom vašeg boravka.
Kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana na kojoj unosite lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj potrebno je da direktno kontaktirate hotel

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA