Beograd Čikago Lot Polish

Pozdrav
Interesuje me koliko košta povratna karta Beograd - Čikago?
Boravio bih od meseca maja do avgusta
Pozzz...

ODGOVOR

Cena povratne avio karte Beograd Čikago je najpovoljnija za poletanje u sredu 09. maja 2012. godine, a povratak 29.08.2012 i iznosi 91.653 dinara
U cenu su uračunate sve takse i nemate dodatna plaćanja, a važi za let preko Lot Polish avio kompanije preko Varšave

Da pogledate red letenja, uporedite cene preko drugih kompanija i online rezervišete kartu za ovaj let kliknite na Lot let za Čikago

Cene karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Čikaga

Mogućnost plaćanja

Nakon obavljene rezervacije, avionske karte možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako želite da platite iz inostranstva (van granica Srbije), ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina mogućnost da to učinite je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Čikago poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Americi

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Čikagu, kliknite na link Amerika - online hoteli i proverite ponudu i cene.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA