Beograd Čikago najjeftinija avio karta

Molim vas recite mi cenu avio karte iz Beograda do Čikaga, a u pitanju je polazak od 02.10.2012 do 10.10.2012 a povratak za 15 dana.
Hvala.

ODGOVOR

Beograd Čikago najjeftinija avio karta

Najjeftinija avio karta do Čikaga je za polazak u utorak 02.10. a povratak u četvrtak 18.10.2012.goidne i iznosi 89.169 dinara.
Karta je za let preko Varšave u oba smera kompanijom Lot Polish.
U odlasku putovanje traje 12 sati i 55 minuta, a u povratku 12 sati i 35 minuta.
Da pogledate ponudu svih kompanija za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Čikago CHI

Cene karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Čikaga

Opcije za plaćanje

Nakon obavljene rezervacije, avionske karte možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Ameriku poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Americi

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Čikagu, kliknite na link Amerika - online hoteli i proverite ponudu i cene.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA