Let Budimpešta Čikago

Izvinjavam se, ali ja sam tražila informaciju za povratnu kartu na relaciji Budimpešta - Čikago i da li mogu da napravim rezervaciju na broj starog pasoša, jer će biometrijski biti gotov tek 21.novembra?

ODGOVOR

Let Budimpešta Čikago

Z aizdavanje avio karte za prekookeanski let potrebno je uneti i broj pasoša sa kojim putujete, tako da je jedina varijanta kupovina nakon što dobijete novi pasoš.

Kako na svim relacijama cene avio karata zavise od datuma leta a vi niste precizirali kada želite da putujete predlažem vam kartu za polazak u ponedeljak 09.01. i povratak takođe u ponedeljak 12.03.2012.godine.
Cena karte za navedeni datum je 44.102 dinara, a let je preko Londona u oba smera.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Budimpešta BUD Čikago CHI

Na linku Avio karte do Čikaga možete proveriti ponudu i za druge datume leta

Kupovina avio karte preko interneta

Uputstvo za online rezervaciju avionske karte možete pročitati na Kako da kupim avio kartu preko interneta .
Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu možete platiti na jedan od sledećih 5 načina:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 23h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije.
Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na +381-62-28-00-29

Uniqa putničko osiguranje

Pored avionskih karata na sajtu je moguće i online naručivanje putnog siguranj akoje je neophodno za boravak u inostranstvo
Potrebno je samo da na linku Uniqa osiguranje upišete svoje podatke, a mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da provedete van zemlje. Nakon evidentirane uplate na mail će vam stići polisa osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA