Let iz Budimpešte za Čikago

Zanima me najpovoljnija povratna karta za let iz Budimpešte za Čikago?

ODGOVOR

Let iz Budimpešte za Čikago

Cena avionske karte zavisi od datuma putovanja i cene se međusobno mogu mnogo razlikovati od datuma do datuma leta. Zbog toga vam preporučujem da na linku Avio karte unesete destinacije i datume kada biste želeli da putujete i izaberite povratni let. Dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama koje su konačne.
Kada izabere let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete online da rezervišete i kupite kartu.

Najpovoljniji let do Čikaga

Kako niste precizirali datum putovanja, najpovoljnija cena povratne avio karte za putovanje do kraja godine je za polazak 4.12.2011. i povratak 18.12.2011. Cena povratne avionske karte sa svim uračunatim taksama iznosi 58.416 dinara. U odlasku imate jedno međusletanje u Amsterdamu, a u povratku 2 međusletanja: prvo je u Atlanti, a drugo u Rimu, gde biste morali i da prenoćite.

Polazak iz Budimpešte je 4.12.2011. u 6.20h, a u 8.35h slećete u Amsterdam. Iz Amsterdama polećete u 12.40h i u Čikago stižete u 14.25h.
Povratak iz Čikaga je 18.12.2011. u 8.15h, a u 11.12h slećete u Atlantu. Iz Atlante polećete u 15.55h i u Rim stižete u 7.35h. U Rimu morate da prenoćite i polećete 19.12.2011. u 9.55h, a u Budimpeštu stižete u 11.40h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Avionska karta Budimpešta Čikago. Ukoliko vam ponuda odgovara, na istom linku možete da rezervišete i kupite avio kartu.

Na linku Avio karte do Čikaga možete proveriti ponudu i za druge datume leta.

Online kupovina avio karata

Uputstvo za online rezervaciju avionske karte možete pročitati na Kako da kupim avio kartu preko interneta.
Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu možete tokom vikenda ili ako plaćanje vršite iz inostranstva platiti samo online Master ili Visa karticom odmah nakon rezervacije. A ako plaćanje vršite iz Srbije tokom radne nedelje, na raspolaganju su vam i sledeći načini plaćanja:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije.
Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na +381-62-28-00-29

Uniqa putno osiguranje

Pored avionskih karata na sajtu je moguće i online naručivanje putnog siguranja. Potrebno je samo da na linku Uniqa osiguranje upišete svoje podatke, a mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da provedete van zemlje. Nakon evidentirane uplate na mail će vam stići polisa osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA