Najjeftinija karta Beograd - Čikago

Koliko košta najjeftinija karta Beograd - Čikago u 7. mesecu?

ODGOVOR

Najjeftinija povratna avionska karta na relaciji Beograd Čikago u julu mesecu je za poletanje u sredu 11.07.2012. a povratak u petak 29.07.2012. godine i iznosi 112.263 dinara
To je Alitalia let preko Rima

Da pogledate red letenja za ovaj let, uporedite cene ili online rezervišete karte za ovaj let kliknite na Beograd Čikago

Na linku Avionske karte do Čikaga pogledajte red letenja i cene karata za neke druge datume

Kada pronađete odgovarajući let, na prethodno navedenom linku možete online rezervisati kartu ili nas pozovite telefonom, radnim danima u periodu od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Putno osiguranje za Čikago

Za putovanje u Ameriku poželjno je da imate plaćeno i putno osiguranje. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svim traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Načini plaćanja avio karata i osiguranja

Rezervisanu avio kartu i polisu putnog osiguranja možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Hoteli u Čikagu

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj i ponudu i raspoloživost proverite na linku Hoteli u Americi. Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela.
Ukoliko naknadno budete imali potrebu za nekom izmenom u vezi smeštaja molim vas da direktno kontaktirate hotel koji ste bookirali.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA