Prvi direktan let za Cikago

Poštovanje,
Kad očekujete prvi direktan let za Čikago?
Hvala

ODGOVOR

Za sada nema najave kada će biti uveden direktan let iz Beograda za Čikago. U najavi je jedino direktan let do New Yorka koji bi trebao da bude juna meseca, ali zvaničan red letenja još uvek nije objavljen.

Za sada je najbolja varijanta leteti do Čikaga preko Amsterdama kompanijom KLM sa pauzama od tri sata, a cena karte se kreće oko 480 evra. Da pogledate cene avio karata za datume kada želite da putujete kliknite na link Beograd Čikago.

Plaćanje karte možete izvršiti na jedan od tri načina:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h (ili vikendom) morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com, ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 28 00 290
- Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Neophodno je da se pre rezervacije registrujete i da preko svog naloga radite rezervaciju
- Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Ukoliko ste prvi put na našem sajtu, detaljno uputvstvo pročitajte na linku Kako da kupim

Garantujemo najpovoljnije cene avio karata do Čikaga na našem sajtu.

Možete nas pratiti na društvenim mrežama: Facebook i Twitter. Sve aktuelne promocije možete pratiti svakoga dana. Ukoliko niste sigurni oko dimenzija prtljaga, koja je procedura za psa, kao i sportsku opremu, možete pogledati na Facebook-u.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA