Čarter let Beograd Palermo

Da li prodajete avio karte za čarter let na relaciji Beograd Palermo koje su cene?

ODGOVOR

Cena sezonskog leta za jednu odraslu osobu je 210€, a za dete 185€.
Doplata za avio takse za odrasle i decu od 2 do 12 godina je 41.7€.

Plaćanje rezervisane avio karte vrši se putem uplatnice ili naloga za prenos u bilo kojoj banci ili putem Visa ili Master kartice online

Pošaljite nam na mail info@aerogaga.com sledeće podatke:

  • ime i prezime putnika
  • kontakt telefon
  • datum putovanja

Napomena:
U cenu avio karte nije uključena YQ taksa (takse za poskupljenje goriva koje se odnose na odrasle i decu od 2 do 12g.) koja će biti naknadno objavljene i on zavisi isključivo od avio prevoznika – Air Serbia. Bićete obavešteni naknadno gde se vrši doplata ove takse (da li na licu mesta na aerodrmu ili direktno nama na račun).

Da bi mogli da koristite usluge samo čarter leta morate dodatno i koristiti uslugu transfera od aerodroma do željene destinacije, hotela na ostrvu.
Cena povratnog transfera za odrasle i decu je 30€.

Na linku Hoteli na Siciliji rezervišite i smeštaj za planirani period putovanja, u toku je naša akcija sa portalom booking.com pa su cene najniže moguće.

Opšte uslove putovanja organizatora pročitajte  ovde

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA