Beograd Melburn, cena avio karte za grupu

Postovani,
Zanima me mogucnost kupovine avio karata za grupu od 29 ljudi za Melburn. Polazak bi bio 18. decembar, a povratak 20/21 Januar sledeće godine. Grupa broji 28 odraslih i jedno dete od 7 godina. Molim vas za najpovoljniju ponudu preko vas i vasih kompanija sa kojima saradjujete. U opciji je put preko Dubaia, Abu Dabia ili Singapura,
Hvala unapred!

ODGOVOR

Trenutna najbolja varijanta je let preko Abu Dabija kompanijom Air Serbia
Cena za jednu osobu iznosi 1481€.
U odlasku putovanje traje 20 sati i 20 minuta, a u povratku 22 sata 15 minuta.

Da pogledate ponudu i online rezervišete karte kliknite na Beograd Melburn

Možete nam poslati spisak svih putnika na mail info@aerogaga.com da bi mogli da vam uradimo rezervacije i proverimo cenu za svkog putnika pojedinačno.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Call centar ne radi vikendom i tokom praznika.

Možete mi poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Na linku Hoteli možete online rezervisati i smeštaj. U toku je naša akcija za portalom booking.com pa preko napred navedenog linka možete rezervisati smeštaj po još nižim cenama.

Kliknite na Facebook i Twitter i pratite naše posebne promocije.

australija-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA