Povratna avio karta za Melburn, promena

Imam povratnu avio kartu za Melburn preko Dohe, za 29.06. Interesuje me da li je moguća promena, da povratak u Melburn bude 10.06. ili neki dan pre ili posle navedenog i na koji način da čekiram i potvrdim let i povratnu avio kartu za navedene dane.

Unapred zahvalan,

Desimir

ODGOVOR

Ukoliko želite da promenite povratnu avio kartu za Melburn preko Dohe za 29.06, a kupili ste je na portalu Aerogaga, neophodno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete šifru rezervacije, ime i prezime putnika i datum za koji želite da menjate, nakon toga ćemo pogledati koja je cena za promenu avio karte i da li je promena uopšte moguća.

U slučaju da avio kartu niste kupili preko našeg portala, ne mogu vam pomoći jer nemam uvid u vašu kartu.

Kompletan raspored letova za željene datume putovanja i ponude drugih avio kompanija pogledajte na linku Beograd Melburn.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

melburn-qatar

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA