Air Serbia Beograd Melburn

Da li je dostupna jedna povratna karta od Beograda do Melburna, polazak 03.12. povratak 12.04. ekonomska klasa i kolika je cena?
Hvala.

ODGOVOR

Svakako da je dostupna povrtana avio karta za navedene datume i to po ceni od 1187eur (135.257 dinara). Možete je odmah online rezervisati na linku Beograd Melburn.

Cena se odnosi na let Air Serbia preko Abu Dabia u oba smera koji traje 20 sati. Ovo je po meni najbolja ponuda, pre svega zbog trajanja leta jer imate kratke pauze i najjeftinija je cena. Na gore navedenom linku, možete pogledati i ponude drugih aviokompanija i ukoliko vam neki let više odgovara naravno da možete i njega da rezervišete.

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija ili savet možete me pozvati radnim danima (od 9h do 20h) od ponedeljka do petka na brojeve: 0800-085085 ili 062-280029. Call centar ne radi vikendom!

Poslaćemo vam na mail koji unesete prilikom rezervisanja karte instukcije za plaćanje.

Kartu možete platiti na jedan od sledećih načina: opštim nalogom za uplatu (u bilo kojoj banci), nalogom za prenos ili e-bankingom (ukoliko želite da platite preko firme), slanjem sms-a ukoliko imate aktiviranu Telenor PlatiMo uslugu ili odmah online prilikom rezervisanja Visa ili Master karticom.

NAPOMENA: Da bi mogli online da platite Master ili Visa karticom neophodno je da budete registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju. Samo u tom slučaju će vam se na zadnjem koraku pojaviti mogućnost plaćanja karticom.

Ukoliko kartu želite da platite iz Australije ili bilo koje druge zemlje to možete učiniti samo online Visa ili Master karticom prema gore navedenim instrukcijama.

Ukoliko vam je potreban smeštaj u Australiji, možete ga rezervisati na linku Hoteli u Melburnu. U toku je naša zajednička akcija sa portalom booking.com, pa cu cene još povoljnije.

Kliknite na Facebook i Twitter i pratite naše promocije i akcije na društvenim mrežama.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA