Avionska karta do Melburna, hoteli

Poštovanje,
Interesuje me da li preko Vase agencije mogu da kupim kartu za Melbourne, polazak u periodu od 06.04.2012. do 11.04.2012. iz Sarajeva ili Beograda?
Ttrebam cijenu sa povratnom kartom i full osiguranjem. Zamolio bih Vas ukoliko mozete da mi obezbjedite istu, posaljete i rutu putovanja i naglasite kolika su cekanja na presjedanjima.
Hvala na brzom odgovoru. LP Mladen

ODGOVOR

Avionska karta do Melburna

Na linku Avionske karte do Melburna možete kupiti avionske karte za sve moguće datume leta

U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd) ili SJJ (za Sarajevo), u polje Sletanje u unesite MEL (za Melburn), izaberite datume putovanja i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i cenama.
Navedena cena je sa svim uračunatim taksama i nemate daljih doplata.

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Uniqa putno osiguranje

Cenu putnog osiguranja za planirani period boravka u Melburnu proverite i rezervišite odmah na linku Uniqa putno osiguranje

Potrebno je da unesete sve tražene podatke i sistem će obračunati cenu za izabrani period i destinaciju. Odmah će vam mailom stići i instrukcije za uplatu osiguranja, pa izaberite opciju za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Načini plaćanja

Aviokartu i putno osiguranje možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Bukiranje hotela u Melburnu

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj na linku Hoteli u Melburnu proveriti ponudu i cene za planirani period boravka.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA