Cena karte u jednom smeru od Beograda do Melburna

Imam kartu sa Etihadom za 17. novembar Beograd - Melburn. Potrebno mi je da kupim kartu za suprugu, ako može moja karta da se prebaci na vašu kompaniju i da li treba doplata ili ne? Isto, koliko će koštati karta u jednom smeru do Melburna za moju suprugu?

ODGOVOR

Mi smo agencija za prodaju avio karata preko interneta, kartu ne možete prebaciti na našu kompaniju, ali možemo vam ponuditi let Etihada do Melburna za 17. novembar. Cena karte je 91.411 dinara ili 809€. Polazak je u 12:20h iz Beograda, u Abu Dabiju imate pauzu od 1:45h i u Melburn slećete u 19:10h po lokalnom vremenu. Ovaj let možete rezervisati na linku Najjeftinije avio karte od Beograda do Melburna.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Jeftini smeštaj potražite na linku Rezervacija hotela, a putno osiguranje rezervišite ovde.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA