Emirates Beograd Melburn

Dobar dan,
planiram da kupim povratnu kartu Beograd Melburn preko Emirata. Da li je moguće promeniti datum povratka i pod kojim uslovima? U pretrazi nisam uspeo da pronadjem tu informaciju tj. nije jasno pretstavljeno. Da li postoji biro u Novom Sadu gde bi ta karta mogla da se kupi u gotovini?
Hvala unapred
Nenad

ODGOVOR

Najbolje je da online rezervišete avio kartu na linku Beograd Melburn za željeni datum putovanja. Mi ćemo proveriti nakon obavljene rezervacije da li karta može da se menja i koliko iznosi minimalna doplata. Ukupna cena promene zavisi od tog novog datuma za koji želite da menjate kartu, raspoloživosti mesta u avionu, klase i kursnih razlika.

Nakon obavljene rezervacije na mail će vam stići instrukcije za uplatu na osnovu kojih uplaćujete gotovinu u bilo kojoj banci. Nakon evidentirane uplate mi vam šaljemo elektrnosku kartu na mail.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Korisnička podrška ne radi vikendom i praznicima, već celokupna komunikacija ide preko maila info@aerogaga.com

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Melburn.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA