Etihad Airways Beograd Melburn cene karata

Poštovani!
Zamolio bih Vas da mi date dve cene karata.
1. Karta u jednom pravcu Beograd -Melburn Australija sa datumom dolaska u Melburn 16, 17, 18 oktobar
2. Povratna karta Beograd-Melburn-Beograd sa dolaskom u Melburn 16, 17, 18 oktobar i povratak iz Melburna kraj aprila sledeće godine.
Najlepše se zahvaljujem Zoran.

ODGOVOR

Cena avionske karte u jednom smeru za Melburn je najpovoljnija za polazak 16. oktobra. U Melburn slećete 17.10. u 22:25h. U pitanju je let Qatar Airways-a preko Dohe i cena sa svim uračunatim taksama iznosi 95.578 dinara (812 evra). Avio kartu možete rezervisati na linku Let u jednom smeru za Melburn.

Cena povratne avio karte (sa međusletanjem od sat i po vremena u oba smera u Abu Dabiu) sa svim uračunatim taksama iznosi 167.644 dinara. U pitanju je Etihad Airways let koji polazi iz Beograda 17. oktobra, a vraća se iz Melburna 03. aprila. Postoje i jedtinije avio karte u ponudi, ali let traje oko trideset sati. Da pogledate red letenja i cene za željeni datum putovanja kliknite na link Beograd Melburn

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Melburn.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA