FlyDubai-Emirates, najpovoljniji letovi Beograd Melburn

Molim Vas da me obavestite o najpovoljnijim cenama karata za Melburn prevoznika Etihad ili Air Serbia?

ODGOVOR

Pošto niste stavili datum kada biste leteli, pogledao sam letove od Beograda do Melburna u periodu od 24.12. a povratak 31.1. Cena karte u ovom periodu je 159.342 dinara ili 1410€. Reč je o letu kompanije FlyDubai iz Beograda u 12:50h 24.12., pauza u Dubaiju je 6:05h odakle vas u Melburn prevozi kompanija Emirates i tamo ste u 2:05h po lokalnom vremenu. U povratku imate let u 22:25h iz Melburna, pauza u Dubaiju je 3:40h, i u Beograd stižete 12:15h. Karte do Melburna možete rezervisati na linku Beograd - Melburn.

Za plaćanje iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Najbolju vezu za vašu destinaciju pogledajte na linku Jeftini avio letovi.

Jeftini smeštaj u Melburnu potražite na linku Rezervacija hotela. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA