Let za Australiju

Dobar dan. Interesuje me let za Australiju /Melburn/ u mesecu aprilu. Koliko je karta u jednom pravcu?

ODGOVOR

Trenutno najpovoljnija avionska karta u jednom smeru za let do Melburna u aprilu koju sam vam pronašla košta 59.823 dinara. Ova karta se odnosi na let 10.04. i u cenu su uračunate sve takse i nema nikakvih dodatnih troškova.

Let obavlja avio kompanija Olympic Airlines, sa dva međusletanja (Atina i Abu Dabi).

Ponudu za ovaj let možete da pogledate na linku Najjeftinija aviokarta Beograd Melburn i ako vam odgovara, možete na istom linku odmah i da online rezervišete kartu na svoje ime. Rezervacija je besplatna i traje do ponoći i u tom roku treba da platite rezervisanu avionsku kartu. Ukoliko ne obavite plaćanje u predviđenom roku, rezervacija se poništava.

Online rezervacija avio karte

Ako vam predloženi datum putovanja ne odgovara, da pogledate red letenja i cene avionskih karata za neki drugi termin leta, kliknite na link Najjeftinije avio karte ili popunite formu sa leve strane. Unesite za polazak BEG i za odredište MEL, izaberite datum leta i tip putovanja u jednom smeru i dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama.

U cene koje vam se budu prikazale prilikom pretrage uračunate su sve takse i nemate nikakve dodatne troškove. Kada izaberete let, na istom linku možete da rezervišete aviokarte, kao i da obavite online plaćanje.
 

Plaćanje avionskih karata

Detaljno uputstvo kako možete da rezervišete i kupite avio karte na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.

Preko našeg sistema možete kupiti avionske karte za sve svetske destinacije. Ukoliko aviokarte kupujete iz inostranstva (za putovanje u Beograd ili bilo koji drugi grad), možete ih platiti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije.
A ako plaćanje obavljate u Srbiji onda to možete uraditi: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Putno osiguranje

Ukoliko vam je potrebno putno osiguranje, možete ga naručiti online na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite sve potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24h poslati predračun za uplatu osiguranja na email adresu, za onoliko dana koliko planirate da provedete u inostranstvu. Čim evidentiramo vašu uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA