Let za Frankfurt

Postovani, preko turisticke agencije "Intertravel" 21.03.o.g. kupio sam povratnu kartu za Frankfurt sa polaskom 15.maja i povratkom 26.maja.
U agenciji mi je odstampan list papira za koji mi je receno da se sa istim javim na aerodrom. Prvi put letim, kome treba da se javim i koliko ranije? Da li i od koga dobijam avionsku kartu?
Molim vas za urgentan odgovor.
Hvala unapred Marko Tosic

ODGOVOR

Let za Frankfurt

Sa odštampanim papirom idete na aerodrom dva sata pre leta i na šalteru za čekiranje aviokompanije koja je prevozilac dobićete boarding pas (kupon) za ulazak u avion.
To je cela procedura koju je potrebno obaviti.

Online kupovina avionske karte

Na linku Jeftine aviokarte pogledajte raspoložive letove i cene karata za bilo koji datum putovanja

Kada pronađete let koji vam odgovara, na prethodno navedenom linku možete odmah online i da rezervišete aviokarte. Instrukcije kako da u nekoliko jednostavnih koraka to obavite pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Avionske karte možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h pozivom na broj +381-62-280029

Rezervisane karte platite na jedan sledećih načina (zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje):

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u Nemačku uvek je dobro da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Možete ga naručiti online, preko linka Uniqa osiguranje gde treba da popunite formular traženim podacima. Sistem će obračunati cenu osiguranja, a na e-mail će vam stići instrukcije za uplatu. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam mailom polisu zdravstvenog osiguranja.

Online rezervacija hotela

Na linku Hoteli - online možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja za vaš boravak u bilo kom gradu.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA