Najjeftinije aviokarte do Melburna

Zanima me ponuda i cena najjeftinije aviokarte do Melburna. Najbitnije - karta u jednom smeru me zanima. Radi se o gospodji koja ima 83 godine. Ona bi sama putovala iz Beograda do Melbourna, još tačan datum putovanja ne zna, ali bi isla negde pocetkom aprila. Meni bi trebalo samo iznos da znam otprilike, a kada saznamo tacan datum javljam se.
Hvala unapred

ODGOVOR

Aviokarta Beograd Melburn

Cena avionske karte zavisi od datuma putovanja. Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane i sami proverite cenu karte kada odlučite kog datuma bi bilo putovanje.

U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), a u polje Sletanje u upišite MEL (za Melburn), izaberite za vrstu putovanja Let u jednom smeru, iz kalendara izaberite datum putovanja i dobićete ponudu svih letova za taj termin sa cenama.

Za putovanje početkom aprila, predlažem vam let 3.4.2012. samo sa jednim međusletanjem u Dubai.
Polazak iz Beograda je u 13.25h, a u Dubai avion sleće u 20.40h. Poletanje iz Dubaia je 4.4.2012. u 02.40h i u Melburn se stiže u 01.05h.

Cena karte za ovaj let, koji obavljaju avio kompanije Emirates i Fly Dubai iznosi 81.995 dinara sa svim uračunatim taksama.
Ponudu možete da pogledate na linku Let Beograd Melburn. Ako vam odgovara, na istom linku možete online i da rezervišete i da kupite aviokartu.

Preko linka Jeftine aviokarte za Australiju možete da proverite cene za bilo koji datum putovanja

Uputstvo za rezervaciju avio karata preko interneta

Instrukcije kako se vrši rezervacija karata preko našeg sajta pročitajte na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Plaćanje avionskih karata

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo
  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije

Online rezervacija hotela

Preko našeg sajta možete rezervisati i hotelski smeštaj u Melburnu, preko linka Hoteli u Australiji.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

Online rezervacija putnog osiguranja

Za putovanje u Australiju poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA