Aviokarte do Milana

U maju treba da idem u Milano, pa sam htio da pitam kako najbolje iz Podgorice avionom da dođem u Milano i koje su cijene karata?

ODGOVOR

Aviokarte do Milana

Cena avionske karte mnogo zavisi od datuma putovanja i od dana do dana se mogu dosta razlikovati. Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane i sami proverite cene karata za planirani datum putovanja. U polje Polazak iz unesite TGD (za Podgoricu), a u polje Sletanje u unesite MIL (za Milano), iz kalendara izaberite datume putovanja i dobićete ponudu svih letova sa cenama.

Za putovanje u maju najpovoljnija cena povratne karte koju sam vam pronašla je za polazak 20.05.2012. i povratak 27.05.2012. i iznosi 33.057 dinara sa svim uračunatim taksama. U pitanju je let sa avio kompanijom Jat Airways, sa međusletanjem u Beogradu.

Polazak iz Podgorice je 20.05.2012. u 9.35h, a u Milano slećete u 17.50h.
Povratak iz Milana je 27.05.2012. u 18.40h, a u Podgorici ste u 22.25h.

Da pogledate ovu ponudu i uporedite cene sa drugim avio kompanijama za isti termin putovanja ili online rezervišete karte kliknite na Avionske karte za Milano

Red letenja i cene za bilo koji drugi datum putovanja proverite na Jeftine avio karte za Milano

Opcije za plaćanje

Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Hoteli u Milanu

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Italiji, kliknite na Milano - rezervacija hotela i proverite ponudu i cene. Cene smeštaja za 7 dana se kreću od 26.424 dinara.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela u različitim gradovima, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA