Avionske karte Beograd Milano, Alitalia

Postovani,

Interesuje me da li imate let iz Beograda do Milana i to 5. maja, i da li ima povratni let 13. maja?

Unapred zahvalan.

ODGOVOR

Za polazak 05.05. i povratak 13.05. nema direktnog leta u oba smera. Trenutno najpovoljnija cena avio karte za ove datume putovanja je za let sa avio kompanijom Alitalia, koji je u odlasku preko Rima, a u povratku direktan. Cena ove povratne avio karte iznosi 19.473 dinara sa svim uračunatim taksama.

cta-kompletna-ponuda-letova

Polazak iz Beograda je 05.05. u 16.10h, a u Rim slećete u 17.40h. Iz Rima polazite u 19h i u Milanu ste u 20.10h.
Povratak iz Milana je 13.05. u 18.40h, a u Beograd slećete u 20.20h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Avio karta Beograd Milano, Alitalia

Ukoliko možete da pomerite polazak za jedan dan, predlažem vam da razmotrite ponudu za direktan let po znatno povoljnijoj ceni koja iznosi 13.248 dinara sa svim taksama.

Polazak iz Beograda je 06.05. u 16h, a u Milano slećete u 17.50h. Povratak iz Milana je 13.05.2012. u 18.40h, a u Beograd slećete u 20.20h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Direktan let Beograd Milano

Na prethodno navedenim linkovima možete da rezervišete avio kartu za let koji vam više odgovara, a plaćanje je potrebno da obavite do kraja dana.

Uputstvo za kupovina avio karte preko interneta

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Za pozive sa mobilnih telefona ili iz inostranstva, naš kontakt telefon je +381-62-280029, a za Viber i WhatsApp 069 280 0290

Plaćanje avio karata preko interneta

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte možete platiti na neki od sledećih načina: gotovinski, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz inostranstva ili vikendom iz Srbije, to možete učiniti Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije

Online rezervacija hotela u Milanu

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj predlažem vam da kliknete na link Hoteli u Milanu i pogledate raspoloživost hotela i cene. Plaćanje možete obaviti preko našeg sajta online karticom, odmah nakon rezervacije.

Naručivanje polise za osiguranje preko interneta

Za putovanje u Italiju poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA