Beograd Milano avio karte

Želim da uplatim za let iz Beograda za Milano u vremenu posle 20.12.2011. sa povratkom posle iz Milana za Beograd u periodu posle 10.01.2012.

ODGOVOR

Beograd Milano avio karte

Najjeftinija povratna karta koju sam vam pronašla za let do Milana je za polazak 25.12.2011. i povratak 15.01.2012. Cena karte iznosi samo 14.139 dinara sa svim uračunatim taksama i preko ovog iznosa ne biste imali nikakve dodatne troškove.

U pitanju je direktan let koji obavlja avio kompanija JAT Airways.
Polazak iz Beograda je u nedelju 25.12.2011. u 16.10h, a Milano slećete u 18h.
Povratak iz Milana je u nedelju 15.01.2012. u 18.45h, a u Beogradu ste u 20.15h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na Avio karte za Milano. Ako vam ponuda odgovara, na istom linku možete odmah online besplatno da rezervišete aviokarte, a u roku od 12 sati je potrebno i da obavite plaćanje, pošto rezervacije najčešće toliko traju.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na Avio karte.

Kupovina aviokarte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte možete pročitati na linku Online kupovina. Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ukoliko plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupovina putnog osiguranja preko interneta

Za putovanje u inostranstvo, radi vaše bezbednosti potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA