Beograd Milano avionska karta

Dobar dan, ja imam par pitanja za Vas jer nikad nisam putovala avionom. Zanimaju me sledece stvari, da li dobijam bilo kakav popust ako bih rezervisala kartu dosta ranije od polazka, da li se dobija bilo kakav popust na decu imam dvoje dece od 6 i 7 godina da li oni placaju punu cenu kao i mi odrasli, da li mozda ima neki popust ako se putuje porodicno nas je cetvoro? Ako se tako ne ostvaruju popusti da li mozemo i na koji nacin ostvariti bilo kakav popust? Unapred zahvalna na Vasem odgovoru inace let bi bio do Milana naravno povratna karta.

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avio karte na relaciji Beograd Milano za jednu odraslu osobu se kreće od 125€. Za decu od 2 do 12 godina cena karte je 105€. Let je direktni avio kompanije Air Serbia

Dodatni popusti ne postoje, ovu su cene već sa uračunatim popsutom. Što pre kupite kartu to je bolje zbog cene, jer su trenutne i podležne promeni.

Da pogledate ponudu i cenu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Milano

Na gore navedenom linku možete napraviti sami rezervaciju, a ako vam prilikom rezervacije karte bude bila potrebna moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).

Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Milano.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA