Cena putovanja iz Niša do Milana

Zanima me koja je cena putovanja iz Niša do Milana? Da li u povratku posotje redovni letovi za natrag u Nis? Koja je cena povratne karte po osobi?
Putuju dve osobe.

ODGOVOR

Cena putovanja iz Niša do Milana tj. Bergama zavisi od datuma putovanja. U pitanju su direktni letovi kompanijom RyanAir svakog utorka i subote. Plaćanje karata je isključivo na našem sajtu Visa ili Master karticom.

Kliknite na link Niš Milano, uneste datume putovanja (obratite pažnju da mora da bude utorak ili subota), unesite broj putnika i biće vam izlistani raspoloživi letovi za koje možete kupiti avio karte.

U prikazanu cenu na sajtu uračunat je ručni prtljag težine do 10kg a koji ne sme da pređe dimenziju 55x40x20cm. Ukoliko želite da dokupite prtljag težine od 15kg koji čekirate i većih dimenzija doplata je od 15 eur po pravcu (zavisno od perioda kada želite da putujete)

Čekiranje na let za low cost avio kompanije

Molimo vas da se obavezno čekirate na sajtu avio kompanije za let koji ste kupili kako biste izbegli dodatne troškove čekiranja direktno na aerodromu. Bording kartu koju dobijete prilikom online čekiranja obavezno odštampajte i ponesite sa sobom. Na pojedinim aerodromima je potrebno da posetite RyanAir ili WizzAir visa check pult da bi vam pečatirali bording kartu. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pošaljite nam mail na info@aerogaga.com ili nas pozovite na 0800085085 ili 062280029.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA