Jeftine aviokarte za Milano, Hoteli

Poštovani,
Koja je najniža cena karte na relaciji Beograd-Milano-Beograd. Polazak 22/07/2012, a povratak 11/08/2012?
Unapred hvala.
S poštovanjem, Irena Krstovski

ODGOVOR

Avionska karta Beograd Milano

Trenutno najniža cena povratne avionske karte za Milano, za polazak 22.07.2012. i povratak 11.08.2012. je za putovanje sa avio kompanijom Alitalia i iznosi 21.723 dinara sa svim uračunatim taksama.

U odlasku 22. jula imate direktan let. Polazak iz Beograda jeu 16h, a u Milano slećete u 17.50h.
Povratak iz Milana je 11. avgusta u 12h, imate međusletanje u Rimu gde se zadržavate 2 sata i 55 minuta i u Beograd stižete u 17.40h.

Ovu ponudu, kao i red letenja drugih avio kompanija za isti termin putovanja pogledajte na linku Avio karta za Milano. Izaberite let koji vam najviše odgovara i preko istog linka rezervišite sebi kartu.

Ukoliko imate mogućnost povratka jedan dan kasnije, u nedelju 12. avgusta, predlažem vam da razmotrite ponudu za JAT direktan let u oba smera. Cena povratne karte sa svim taksama je 18.195 dinara, a red letenja pogledajte na linku Jatov direktan let Beograd Milano.

Na linku Jeftine aviokarte za Milano proverite ponude letova i cene i za druge datume putovanja.

Online rezervacija aviokarte

Detaljne instrukcije kako se vrši online rezervacija i plaćanje karata pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Avio kartu možete rezervisati i telefonom, pozivom na broj +381-62-280029 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona, možete nas besplatno pozvati i na broj 0800-085-085.

Zdravstveno osiguranje za putovanje u Italiju

Za putovanje u Italiju poželjno je da imate i plaćeno putno osiguranje. Naručivanje polise može da se obavi online, popunjavanjem formulara na linku Uniqa putno osiguranje.

Kada popunite formular potrebnim podacima, dobićete putem mail-a instrukcije za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a vi izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara. Kada primimo vašu uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Opcije za plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Rezervisanu avio kartu, kao i polisu za putno osiguranje možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Online rezervacija hotela u Milanu

Preko linka Hoteli u Milanu možete da pogledate ponudu za hotelski smeštaj u periodu od 22. jula do 11. avgusta.

Imate na raspolaganju veliki broj hotela, a cene za 20 noćenja kreću se od 75.013 dinara. Kada pronađete odgovarajući hotel, preko istog linka možete da izvršite rezervaciju smeštaja, a plaćanje obavljate odmah nakon rezervacije kreditnom karticom. Za online rezervaciju i plaćanje hotela možete koristiti neku od sledećih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express.

Ukoliko naknadno budete želeli neku izmenu, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA