Let Niš Milano

Poštovani,

Sa iste kartice kupljene su četiri karte za let Niš Milano preko Ryanair-a, a takođe je bookiran jedan dodatni kofer težine 25 kg za nas četvoro na ime jednog od putnika. U međuvremenu taj putnik odustaje od leta, da li postoji ikakva mogućnost (bez dodatnih troškova) da se taj kofer prebaci na ime nekog drugog putnika tj. na njegovu kartu?

ODGOVOR

Za let Niš Milano preko Ryanair-a ukoliko želite da prebacite prtljag na drugog prtljaga morate nam poslati mail na info@aerogaga.com, navedite obavezno šifru rezervacije i na kog putnika želite da prebacite predati prtljag.

Ponudu letova za naredno putovanje možete pogledati na Niš Milano

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA