Popodnevni let iz Nisa za Milano

Ima li let iz Niša do Milana 17.06 u prepodnevnim časovima i povratak 30.06. u popodnevnim časovima. Cena za dve osobe odrasle sa jednom torbom većom i ručnim prtljagom mi treba.

ODGOVOR

cta-rezervisi-avio-kartu

Kako su letovi iz Niša za Bergamo subotom i utorkom, mogućnost za povratak u popodnevnim satima je 01. juli. Cena po osobi je 33 evra (4.106 dinara) i ima još samo tri mesta na odlaznom letu pa svakako požurite. 

Naše cene su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo  dinara, gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija. Za više detalja kliknite na link Garancija cene.

Kupovina avio karte za Bergamo - Milano

Avio karte možete da kupite na linku Niš Bergamo. Poletanje iz Niša je u 19:35h, a povratak u 17:25h.

Iz Bergama do Milana možete da dođete lokalnim prevozom po ceni od 5eur po pravcu, a putuje se oko pola sata. Let možete da pronađete i popunjavanjem maske za pretragu sa leve strane. Za Niš unesite INI, za Bergamo BGY

Cena prtljaga na letu do Bergama

U prikazanu cenu je uračunat ručni prtljag maksimalne težine do 10kg i dimenzije 55x40x20cm. Cena torbe težine do 15kg je 4.580 dinara, a do 20kg iznosi 6.600 dinara po osobi. I torbu možete odmah da dodate i kupite.

Ukupna cena za dve karte sa torobom od 15kg iznosi 12.792 dinara, a sa torbom od 20kg iznosi 14.812 dinara

Plaćanje RyanAir avio karata

Jedina mogućnost plaćanja RyanAir avio karata je Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom na sajtu. Na zadnjem koraku, pre samog završetka rezervacije, biće polja u koja je potrebno da uneste broj kartice, do kada važi i CVV broj (trocifreni sa poleđine).

Ukoliko želite da kupite avio karte preko firme imate dodatnu pogodnost da platite preko računa odnosno nalogom za prenos. U tom slučaju je potrebno da nam pošaljete upit na mail info@aerogaga.com koji treba da sadrži: tačne datume polaska i povratka, destinaciju gde putujete, kao i odakle polećete, imena i prezimena putnika (identično kako piše u pasošu), kontakt mobilni telefon, kao i podatke firme da bi mogli da vam pošaljemo predračun.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA