Najpovoljnije avio karte za Milano

Pozdrav,
molim za info o najpovoljnijoj ceni povratne karte na relaciji Beograd - Milano (Malpensa)
Polazak 30. jun a povratak 12 jul 2012. Dve odrasle osobe.

ODGOVOR

Najpovoljnija cena za avio karte za Milano iz Beograda za dve odrasle osobe, a za poletanje u subotu 30.06.2012. a povratak u četvrtak 12.07.2012. iznosi 56.982 dinara
To je let Austrian Airlines avio kompanije preko Beča u oba smera. Da pogledate red letenja, uporedite cene i online rezervišete karte kliknite na Beograd Milano

Ipak, ukoliko niste vezani fiksno za datum odlaska preporučujem vam let 29.06.2012. Cena za dve povratne avio karte za sletanje 11.07.2012. 12.07.2012. i 13.07.2012. je ista i iznosi 34.838 dinara
To je direktan let Jat Airways avio kompanije čiji red letenja možete pogledate na link Letovi za Milano

Kada uradite online rezervaciju karte potrebno je da plaćanje izvršite do kraja tog dana jer u ponoć aviokompanija zadržava pravo da otkaže rezervaciju ili promeni cenu.

Za asitenciju pri rezervaciji pozovite nas radnim danima u periodu od 9h do 20h na neki od brojeva:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • 062280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Načini plaćanja avio karata

Rezervisanu avio kartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate uplatu.

Ako je plaćanje iz Srbije tokom radne nedelje:

Za plaćanje vikendom iz Srbije ili iz inostranstva jedina raspoloživa opcija je online, Master ili Visa karticom.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Italiju preporučujem vam da uplatite i putno osiguranje. Možete ga naručiti online, a potrebno je samo da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara.
Po prijemu uplate, poslaćemo vam polise zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Milanu

Ako vam je za boravak u Milanu potreban hotelski smeštaj, kliknite na link Hoteli - online rezervacije i proverite raspoloživost hotela i cene.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA