Prtljag na Ryanair letu do Milana

Poštovani,

Kupila bih karte za Ryanair do Milana pa me zanima sto se kofera od 10kg tiče, i ručnog prtljaga od 5 kg, da li je bitno samo da ne prelaze navedene dimenzije, može i kofer i torba manjih dimenzija od predvidjenih?

Unapred hvala

ODGOVOR

Velika kabinska torba na Ryanair letu do Milana ograničena je težinom od 10 kg, kao i dimenzijama 55x40x20cm. Uz veliku kabinsku torbu možete poneti i mani ručni prtljag do 5 kg koji ne sme da prelazi dimenzije 35x20x20cm.

cta pogledaj letove

Slobodno možete poneti i torbu manjih dimenzija ili težine.

Za naredno putovanje ponudu letova pogledajte na linku Niš Milano

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA