Redovni čekirani prtljag za RyanAir let do Milana

Da li na letu Rayainair do Milana pored ručnog prtljaga može da se preda i tkz redovni (čekirani) prtljag? Da li torba čekiranog prtljaga ima određene dimenzije ili samo ne sme da prelazi odredjeni broj kg? Da li se kupljena karta online može čekirati pre leta iz Niša?

ODGOVOR

Možete da predate na RyanAir letu iz Niša za Milano i redovan (čekirani) prtljag ali se on dodatno plaća. Najbolje je ili prilikom kupovine karte ili pre leta online dokupite prtljag. Ta predata torba nema unapred definisane dimenzije, samo je jako važno da ne prelazi težinu koju ste platili.

Čekiranje za RyanAir let

Poželjno je, da ne kažem obavezno, da odradite online checkin za let i odštampate bording kartu. Ukoliko to sami ne uradite, čekiranje na aerodromu je 45 evra, a naknadno štampanje bordnig karte 15 evra.

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija prilikom kupovine avio karte, dodatnog prtljaga ili online čekiranja pozovite me na 0800085085 ili 062280029 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka)

Doplata prtljaga za low cost letove

Kod Low Cost avio kompanija u prikazanu cenu avio karte uključen je samo ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm za WizzAir, odnosno 55x40x20cm težine do 10kg za RyanAir let

Dodatni predati ili veliki kabinski prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja. Možete odabrati više prtljaga, ili samo po jednom pravcu ili različite težine. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pozovite nas na 0622800029 ili 0800085085. a možete da nam pošaljete i upit na info@aerogaga.com

Plaćanje RyanAir avio karata

Jedina mogućnost plaćanja RyanAir avio karata je Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom na sajtu. Na zadnjem koraku, pre samog završetka rezervacije, biće polja u koja je potrebno da uneste broj kartice, do kada važi i CVV broj (trocifreni sa poleđine).

Ukoliko želite da kupite avio karte preko firme imate dodatnu pogodnost da platite preko računa odnosno nalogom za prenos. U tom slučaju je potrebno da nam pošaljete upit na mail info@aerogaga.com koji treba da sadrži: tačne datume polaska i povratka, destinaciju gde putujete, kao i odakle polećete, imena i prezimena putnika (identično kako piše u pasošu), kontakt mobilni telefon, kao i podatke firme da bi mogli da vam pošaljemo predračun.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA