Wizz Air let Podgorica Milano

Možete li mi reći da li ima let Podgorica Milano u aprilu i kolika je cijena karte povratne? Kraći period od 4-5 dana.
Hvala

ODGOVOR

cta-kompletna-ponuda-letova

U aprilu mesecu imate direktan let iz Podgorice za Milano kompanijom Wizz Air. Poletanje je 04. aprila u 10:05h, a povratak 08. aprila iz Milana u 07:50h.

Cena povratne avio karte sa uračunatim ručnim prtljagom i online čekiranjem iznosi 113 evra.

Kupovina karte iz Podgorice za Milano

Kliknite na link Podgorica Milano da pogledate red letenja i ukoliko vam odgovara online kupite kartu. Na zadnjem koraku, pre unosa broja kreditne kartice imate mogućnost da dodate i torbe koje čekirate i predajte.

Ukoliko vam je lakše možete da popunite Wizz Air formu za pretragu sa leve strane. Za Podgoricu unesite TGD, a za Milano MXP. Direktni letovi postoje utorkom i subotom (pa obratite pažnju prilikom unosa datuma putovanja da budu dani kada postoje direktni letovi)

Inače, svakog dana imate i letove preko drugih aviokompanija, ali sa jednim međusletanjem. Kliknite na link Letovi za Milano i pogledajte cene

Doplata prtljaga za low cost letove

Kod Low Cost avio kompanija u prikazanu cenu avio karte uključen je samo ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm za WizzAir, odnosno 55x40x20cm težine do 10kg za RyanAir let

Dodatni predati ili veliki kabinski prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja. Možete odabrati više prtljaga, ili samo po jednom pravcu ili različite težine. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pozovite nas na 0622800029 ili 0800085085. a možete da nam pošaljete i upit na info@aerogaga.com

Plaćanje Wizz Air avio karata

Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa, Master ili American Express kreditnom ili deviznom karticom na našem sajtu. 

Ukoliko je vaše putovanje minimum 14 dana od dana rezervisanja procedura je drugačija. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit sa jasno definisanim datumima polaska i povratka, gradom gde putujete i odakle polećete, imenima i prezimenima putnika i svojim kontakt mobilnim telefonom da mi uradimo rezervaciju za vas. Pored plaćanja karticom, ovakvu rezervaciju možete platiti i na jedan od načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom, tokom praznika ili nakon 16h radnim danima, jako je važno da nam pošaljete dokao uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili na Viber/Whatsapp broj 069 280 0290.

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA