Avio karta za invalida Beograd Moskva

Sin i ja putujemo u Moskvu u kliniku Neurovita radi njegovog liječenja. Naime, sin je nepokretan i u invalidskim kolicima. Zanima me procedura oko ukrcaja i iskrcaja u avion i postoje li još neke specifičnosti obzirom je sin u kolicima. Također, zanima me da li je ovakav transfer povezan s još nekim troškovima posebno zbog činjenice da u avion treba unijeti i kolica i još dosta prtljaga.

ODGOVOR

Nakon vaše napravljene rezervacije šaljemo specijalan zahtev avio kompaniji za invalidska kolica. Avio kompanija u većini slučajeva prihvata te zahteve. Cene karata su iste za sve kategorije putnika, pa nažalost ne postoji nikakav poseban popust za invalide. 

Da pogledate ponudu i cene za avio karte kliknite na link Beograd Moskva

Instrukcije kako da obavite rezervaciju pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu
Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800-085-085 iz Srbije. 
Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Call centar ne radi vikendom i za vreme praznika, tada se komunikacija obavlja preko mail-a info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje karticom.

Obezbeđujemo garantovano najnižu cenu karte. Više o tome pročitajte na linku Garancija cene.

Organizujemo i transfer od/do aerodroma ukoliko živite na jugu Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite odmah i smeštaj za planirani datum putovanja na linku Hotelski smeštaj. U toku je nasa akcija sa portalom booking.com pa su cene najniže moguće.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA