Avionske karte za utakmicu Srbija Švajcarska

Kako da dođem do avio karata za svetsko prvenstvo? Nikako ne bih želeo da propustim utakmicu Srbija Švajcarska. Koja je cena avionske karte do Moskve?

ODGOVOR

Avionske karte za utakmicu Srbija Švajcarska možete kupiti po ceni već od 172 eura. Imate jedno presedanje u Istanbulu, a let obavlja Pagasus avio kompanija. 

Pošto je svetsko prvenstvo u fudbalu događaj godine, predlažem da avionske karte kupite što pre, cena raste kako se bliži datum putovanja. 

Ponudu letova pogledajte na linku Avio karte za FIFA 2018

Ako želite možemo Vam napraviti i kompletan aranžman AVIO KARTA + ULAZNICA. Pošaljite nam mail na info@aerogaga.com

Ako više volite da rezervišete telefonom?

  • Besplatno pozovite iz Srbije 0800 085 085
  • Kad zovete iz inostranstva: +381 62 280 029
  • Za Viber i WhatsApp poruke i pozive: +381 69 2800 290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA