Beograd Moskva avionom, Aeroflot

Postovanje, rezervisao bih avio kartu kod vas na relaciji Beograd Amsterdam, povratnu. Datum odlaska iz Bgd bi bio 27.05. u popodnevnim satima a povratak 30.05. u vecernjim casovima. Vidim da imate ponudu od 263 eura do 306 eura. Trenutno sam u Moskvi i kupio sam preko vas kartu kao i mnogo puta pre i u narednom periodu ce biti dosta letova. Nadam se da mozete da mi izadjete u susret i ostavite kartu povratnu za navedenu destinaciju koju bih vam platio u ponedeljak 25.05. odmah po povratku u Beograd. Unapred zahvalan i ocekujem vas odgovor na email, diskretno. Takodje ce mi trebati povratna karta Beograd Moskva od 3.06. do 5.6., to bi se dogovorio sa vama u ponedeljak takodje. Jos jednom vam zahvaljujem na odgovoru.

ODGOVOR

U našem sistemu postoji rezervacija karte na relaciji Beograd Amsterdam na ime Duško Đurić. Sve rezervacije traju najviše 12h od trenutka pravljenja. Najbolje je da nas kontaktirate u ponedeljak da proverimo status postojeće rezervacije. Cene su trenutne i podležne su promeni.

Da pogledate ponudu letova i cenu kliknite na link Beograd BEG Moskva MOW
Cena najjeftinije karte je 320€. Avio kompanije Aeroflot.

Ukoliko se niste do sada registrovali predlažem vam da se registrujete na naš sajt ovde i da radite pretragu letova i rezervacije jednostavno i brzo preko svog naloga.
Takođe, imaćete i mogućnost plaćanja karata Visa ili Master karticom ukoliko radite rezervaciju preko svog naloga.

Nudimo najniže moguće cene avio karata za sve destinacije. Uverite se na linku Aerogaga garancija

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA