Otvaranje leta iz Niša za Moskvu

Poštovani imam jedno pitanje. Mnogo Srba radi u ruskoj federaciji i to uglavnom s juga Srbije i centralne kao i Makedonaca. Da li je u planu otvaranje nekog leta od Niša do Moskve. Pored toga otvaranjem ovakve linije došlo bi do povećanja turizma između Rusije i Srbije odnosno južnog dela Srbije, a imajući u vidu prirodno bogadstvo juga, banje, planine i gostoprimstvo juzne pruge.
Pozdrav

ODGOVOR

Verujemo da će uskoro biti otvorena direktna linija Niš Moskva, ali za sada ne postoji potvrđena informacija. Priča se o tome, ali još uvek nije ništa zvanično. Čim budemo imali bilo kakav odgovor ili potvrdu obavestićemo vas mailom i naravno objaviti sve na našem sajtu.

Letovi iz Niša

Dok se ne uvede direktan let, do Moskve iz Niša možete da letite preko sledećih gradova: Bratislava (BTS)Bergamo (BGY)Berlin (SXF) i Dizeldorf (DUS) kompanijom RyanAir, odnosno preko: Memingema (FMM), Eindhovena (EIN), Bazela (MLH), Malmea (MMX) i Dortmunda (DTM) kompanijom WizzAir. 

U ovom slučaju kupujete posebno avio kartu na našem sajtu do navedenih gradova, a onda posebnu do Moskve u zavisnosti od toga ko ima najbolju konekciju.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA