Najpovoljnija povratna karta za Moskvu iz Podgorice

Koliko košta najpovoljnija povratna karta za Moskvu iz Podgorice koja važi npr 30 dana?

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Cena povratne avio karte zavisi od datuma putovanja kada želite da idete u Moskvu. Unapred utvrđen cenovnik nažalost ne postoji i mora da se proverava od datuma do datuma.

Najjeftinije do Moskve

Ono što sam uspela da pronađem za vas je za poletanje 12. maja, a povratak 11. juna po ceni od 336 evra. U pitanju je Turkish Airlines let preko Istanbuka u oba smera, a red letenja i sve raspoložive letove možete da pogledate na linku Podgorica Moskva.

Kako niste naveli datume, možete sami da proverite cene popunjavajući masku za pretragu letova sa leve strane. Za Podgoricu unesite TGD, a za Moskvu MOW ili kliknite na link Najpovoljnije za Moskvu.

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA