Prevoz francuskog buldoga u Moskvu

Zanima me na koji način mogu poslati dva šteneta francuskih buldoga starih 4 meseca u Moskvu? Da li moram putovati i ja sa njima ili ih mogu samo poslati, koja varijanta mi je jeftinija? Takođe me zanima sta mi treba od dokumenata i naravno cena svega? Hvala puno, pozdrav

ODGOVOR

Dva šteneta francuskog buldoga možete poslati u Mosvu kargo službom ukoliko želite da psi putuju sami, ali za to morate kontaktirati aerodrom. 

Ukoliko pas putuje sa putnikom procedura je da nam nakon završetka rezervacije pošaljete mail na info@aerogaga.com sa šifrom i tačnim dimenzijama i težinom psa. 

Kompletnu ponudu letova možete pogledati na Beograd Moskva

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA