Sa kog aerodroma je najjeftinija povratna karta Moskva-Beograd

Molim Vas, kolika je cijena povratne karte Moskva-Beograd i sa kog aerodroma je najjeftinije? U periodu od 20.12, povratak 10.01.

ODGOVOR

Najjeftinija cena povratne karte od Moskve do Beograda u periodu od 20. decembra do 10. januara je 38.981 dinara ili 344€ preko kompanije Air Serbia i ostalo je malo slobodnih mesta naročito u povratku. U polasku imate tri varijante sa Šeremetjeva u 12:05h, 13:25h i 22:05h, svaki od letova je direktan i traje tri sata. U povratku let je u 6:45h sa aerodroma Nikola Tesla. Za rezervaciju ovog leta kliknite na link Najjeftinije karte od Beograda do Moskve.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA