Slobodni letovi za Moskvu

Poštovani,
Zanima me da li ima slobodnih letova za Moskvu u julu?
Da li može u pošti da se uplati novac za kartu?
Pozdrav, Jelena Savic

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Svakoga dana postoje letovi do Moskve, tako da ima slobodnih mesta u julu. Kako niste naveli datum putovanja, najbolje je da kliknete na link Beograd Moskva, unesete željene datume i pogledate sve raspoložive letove.

Kompanije Air Serbia i Aeroflot direktno lete do Moskve i imate nekoliko poletanja u toku dana.

Možete da popunite masku za pretragu letova sa leve strane. Za Beograd unesite BEG, a za Moskvu MOW.

Plaćanje avio karte za Moskvu u pošti

Kada uradite rezervaciju na linku Letovi za Moskvu do kraja na mail će vam stići potvrda rezervacije sa instrukcijama za uplatu u pošti. Potrebno je da uplata bude istog dana kada i uradite rezervaciju, ali je jako važno da nam na mail info@aerogaga.com ili na Viber/WhatsApp broj 0692800290 obavezno pošaljete sliku uplatnice kako bi vam izdali kartu i poslali na mail.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA