Putovanje u Štutgart

Interesuje me koliko bi koštale dve povratne karte do Štutgarta u periodu od 29.04. do 12.05.

ODGOVOR

Avionske karte za Štutgart

Trenutno najpovoljnija cena za dve povratne karte za putovanje u Štutgart za polazak 29.04.2012. i povratak 12.05.2012. iznosi 55.462 dinara sa svim uračunatim taksama.

Let obavlja avio kompanija Lufthansa sa međusletanjem u Frankfurtu u oba smera.
Polazak iz Beograda je 29. aprila u 6.10h, a u Štutgartu ste u 12.34h.
Povratak iz Štutgarta je 12. maja u 18.30h, a u Beograd slećete u 23.15h.

Da pogledate ovu ponudu, kao i ponudu karata preko drugih avio prevoznika za isti termin kliknite na Let Beograd Štutgart. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, možete odmah da rezervišete karte online, preko istog linka.

Direktan JAT let za Štutgart

Ukoliko imate mogućnost pomeranja datuma polaska za 30. april, predlažem vam da razmotrite ponudu za JAT direktan let, jer je znatno niža cena. Ukupna cena koju biste trebali da platite za 2 povratne karte iznosi 35.466 dinara sa svim taksama.

Polazak iz Beograda je 30. aprila u 8.05h, a povratak iz Štutgarta je 12. maja u 10.40h.
Da pogledate ovu ponudu ili rezervišete karte kliknite na Direktan let Beograd Štutgart.

Ponudu letova i cene za druge datume leta proverite na linku Aviokarte za Štutgart

Rezervacija avio karata

Instrukcije kako da obavite online rezervaciju avionskih karata pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu. A ako vam treba neki savet prilikom rezervacije, pozovite nas telefonom na broj 0800/085085 ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona ili na +38162/280029 ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Avionske karte možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Nemačku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Nemačkoj - online rezervacije

Na linku Hoteli u Štutgartu pogledajte raspoložive hotele i cene za boravak za period od 29. aprila do 12. maja.

Imate na raspolaganju veliki broj hotela, a cene smeštaja u dvokrevetnoj sobi za 13 noćenja se kreću od 92.766 dinara. Kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće se stranica preko koje unosite lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj potrebno je da direktno kontaktirate hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA