Air Serbia Beograd Štutgart let u jednom smeru

Hteo bih sutra da putujem za Stuttgart u jednom pravcu, jer nameravam tamo kupiti automobil kojim bi se vratio za Srbiju. Posedujem osiguranje ADAC koje mi je supruga poslala, tako isto posedujem garantno pismo, kad sutra imam avion i koliko me kosta karta?
S poštovanjem
Ljubomir

ODGOVOR

Cena avionske karte u jednom smeru sa svim uračunatim taksama iznosi 9.092 dinara.
Air Serbia avion poleće u 07:40h i u 09:25h ste u Štutgartu.
Avio kartu možete odmah rezervisati online na linku Beograd Štutgart i odmah nakon toga izvršiti uplatu u bilo kojoj banci. Jako je bitno da to uradite što pre, jer je let rano ujutru da bi mi mogli da proknjižimo uplatu i pošaljemo vam kartu.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Call centar ne radi vikendom i za vreme praznika. Tada se kompletna komunikacija obavlja preko maila info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da platite kreditnom karticom.

Na linku Hoteli možete online rezervisati i smeštaj za planirani period putovanja u Štutgartu. Dvokrevetne sobe su sada mnogo povoljnije jer je u toku naša saradnja sa portalom booking.com.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve letove do Štutgarta i nazad. Više o tome pročitajte na linku Garancija.

Potreban vam je transfer od/do aerodroma? Možete rezervisati mini bus na linku Prevoz od/do aerodroma. Na napred navedenom linku možete dobiti više informacija o prevozu. Ovo važi samo za stanovnike južno od Beograda.

Pratite naše specijalne akcije i promocije na društvenim mrežama.Kliknite na Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA