Avio karta Beograd Dizeldorf

Potrebne su mi dve karte povratne od Beograda do Dizeldorfa dana 24.07, povratak bi bio 29.07. U cenu karte da budu obuhvaćene sve takse. Interesuje me najniža cena. Srdačan pozdrav.

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avionske karte na relaciji Beograd Dizeldorf za željeni termin iznosi 42.222 dinara ili 344€. Let je sa presedanjem u Frankfurtu u odlasku, a u Beču u povratku i obavljaju ga avio kompanije Lufthansa i Austrian Airlines. U cenu karte nije uračunat prtljag već se naplaćuje 20 evra po pravcu po putniku.

Najjeftiniji direktan let u ovom periodu imate preko avio kompanije Air Serbia po ceni od 30.254 dinara ili 246€. U ovu cenu uračunat je prtljag kao i sve takse.

Kako biste pronašli let koji vam odgovara po svim karakteristikama kliknite na Beograd Dizeldorf. Pretragu možete obaviti i ulaskom na naslovnu stranu portala Aero Gaga, kada vam se prikaže maska koju treba da popunite kako biste pogledali raspoložive letove. U polje Polazak iz unesite oznaku BEG, a u polje Sletanje u unesite DUS. Odaberite opciju Povratan let, unesite planirane datume putovanja i broj putnika. Klikom na dugme Pretraži let i prikazaće vam se lista raspoloživih letova za Dizeldorf.

Ako prvi put kupujete avio kartu na našem sajtu, savetujemo vam da pročitate uputstvo za kupovinu

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna moja pomoć oko rezervacije i kupovine karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA