Avio karta Sarajevo Dizeldorf

Koliko košta karta od Sarajeva do Dusseldorfa u jednom smijeru?

ODGOVOR

Avio karta Sarajevo Dizeldorf

Cene svih avio karata zavise od datuma leta pa je najbolja varijanta da sami na linku Sarajevo Dizeldorf unesete datume putovanja i proverite ponudu zaplanirani period putovanja.

U polje Polazak iz unesite SJJ (za sarajevo), u polje Sletanje u unesite BEG (za Beograd), izaberite datume putovanja i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i cenama.

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva (van granica Srbije), ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.
Za ostale raspoložive varijante kliknite ovde

Hoteli u Dizeldorfu

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Dizeldorfu, kliknite na link Dizeldorf - online hoteli i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA