Avio karta Sarajevo Štutgart

Molim vas da mi odgovorite koliko košta karta Sarajevo Stuttgart, Germany, za polazak 29.03.2012. i povratak 03.04.2012. ili dan prije ili dan poslije? I kako da rezervišem kartu? Polazak je iz Sarajeva.

ODGOVOR

Avio karta Sarajevo Štutgart

Trenutno najniža cena povratne avionske karte Sarajevo - Štutgart iznosi 28.116 dinara sa svim taksama. Ova cena karte se odnosi na putovanje u periodu 28.03.2012. - 02.04.2012., a let obavlja avio kompanija Jat Airways sa međusletanjem u Beogradu.

Polazak iz Sarajeva je u sredu 28.03.2012. u 6.30h, a u Beograd slećete u 7.15h. Iz Beograda polećete u 8.05h i u Štutgart stižete u 9.55h.
Povratak iz Štutgarta je u ponedeljak 02.04.2012. u 18.50h. U Beograd slećete u 20.25h, ponovo polećete nakon 40 minuta pauze i u Sarajevu ste u 21.55h.

Online rezervacija avionske karte

Ponudu za ovaj Jatov let let, kao i red letenja i cene karata za putovanje preko drugih avio prevoznika, a za iste datume leta pogledajte na linku Povratna aviokarta Sarajevo Stutgart.

Od ponuđenih letova pronađite kartu koja vam najviše odgovara. Kliknite na dugme Izaberite let, da biste rezervisali sebi kartu, nakon čega će se otvoriti prozor gde je potrebno da unesete podatke o putnicima. Unesite osnovne podatke (ime, prezime, kontakt telefon i mail) i potom kliknite na dugme Izaberite način plaćanja, da biste od nekoliko ponuđenih opcija za plaćanje izabrali onu koja vam najviše odgovara. Čim izaberete način plaćanja, odmah će vam na mail stići potvrda o rezervaciji karte i instrukcije za uplatu.

Rezervacija karte najčešće važi jedan dan, pa je potrebno da u toku istog dana izvršite i plaćanje. Po obavljenoj uplati, na mail ćemo vam poslati elektronsku avionsku kartu.

Za savet prilikom rezervacije možete nas pozvati telefonom. Naše radno vreme je od ponedeljka do petka, od 9h do 20h, a kontakt telefoni su:

  • 0800-085-085, samo za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor besplatan ako zovete sa fiksnog telefona
  • +381-62-280029, za pozive iz inostranstva i sa mobilnih telefona

Na linku Avionske karte za Nemačku pogledajte raspoložive letove i cene karata za bilo koji drugi datum putovanja.

Opcije za plaćanje avionskih karata

Rezervisanu avionsku kartu možete platiti na nekoliko načina, što zavisi od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Uplate iz inostranstva ili vikendom i praznicima iz Srbij: samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta
  • Uplate iz Srbije tokom radne nedelje:

Online rezervacija hotela

Za boravak u Štutgartu od 28.03.2012. do 02.04.2012. možete sebi unapred da obezbedite hotelski smeštaj.

Kliknite na link Hoteli u Nemačkoj i proverite u kojim hotelima možete da odsednete. Cene smeštaja u jednokrevetnoj sobi za 5 noćenja se kreću od 23.140 dinara sa svim uračunatim taksama.

Izaberite hotel koji vam najviše odgovara i odmah online rezervišite sebi sobu. Za rezervaciju vam je neophodna neka od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express, pri čemu bih vam napomenula da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervacije.

Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvim promenama ili otkazivanjem smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

Ponudu hotela u Štutgartu za neki drugi period boravka pogledajte na linku Online hoteli.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA