Avio karta Beograd Hamburg

Dobar dan!
Najljubaznije molim ponudu za avio kartu u jednom pravcu za Hamburg od 23.04.2012. u par narednih dana.
Pozdravljam
Imad

ODGOVOR

 Avio karta za Hamburg

 Najpovoljnija cena karte za Hamburg je za putovanje 25.04.2012. i košta 24.904 dinara sa svim uračunatim taksama.

 Let obavlja avio kompanija Air Berlin sa 1 međusletanjem u Beču.
 Polazak iz Beograda je u sredu 25. aprila u 19.15h i u Hamburg stižete u 22.50h.

 Da pogledate ovu ponudu i uporedite cene sa drugim avio kompanijama za isti termin putovanja ili online rezervišete kartu kliknite na Avionska karta Beograd Hamburg

 Red letenja i cene za bilo koji drugi datum putovanja proverite na Jeftine avio karte za Hamburg

 

 Opcije za plaćanje

 Nakon obavljene rezervacije, avionsku kartu možete platiti na jedan od sledećih načina:

 Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.

 Uniqa zdravstveno osiguranje

 Za putovanje u Nemačku poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

 Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

 

 Hoteli u Hamburgu

 Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Hamburgu, kliknite na link Online rezervacija hotela i proverite ponudu i cene.

 Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

 Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA